KASTAMONU / SEYDİLER - Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda "Yaşasın Cumhuriyet" konulu panel düzenlendi. Okulumuz Tarih Öğretmeni Elif Özdemir tarafından hazırlanan programda Cumhuriyetin ilanına giden süreçte yaşananlara, Milli Mücadele'nin unutulmaz kahramanlarına, Cumhuriyet'in temellerinin nasıl atıldığına, Cumhuriyet'in 29 Ekim günü ilan edilmesinin nedenine, Cumhuriyet'in ilanıyla birlikte ülkemizde meydana gelen gelişmelere, Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet'e ve Türk insanının vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan karakterine dair sözlerine yer verildi. Öğrencilerimize sunduğu değerli bilgilerden dolayı tarih öğretmenimiz Elif Özdemir' e teşekkür ederiz.

Kas

Milli Ağaçlandırma Günü

Kas

Öğretmenler Günü ve Okul Müdiremiz (Eğiitim Müfettişi) Yasemin YILMAZ SAVAŞ'a Veda