KASTAMONU / SEYDİLER - Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Merkez Mahallesi Şehit Şerife Bacı Caddesi No 55 Seydiler / Kastamonu
Vizyon
Aşçılık mesleğine kalifiye personel yetiştiren, Anadolu Lisesi öğrencilerimizi yükseköğretime kazandıran ve eğitim görenlerin kendilerini ayrıcalıklı hissettikleri bir okul olmaktır.
Misyon
Genç, dinamik ve bilgi birikimine sahip eğitim kadrosu ile günün bilgi ve teknolojisini kullanarak Aşçılık mesleğine kalifiye personel yetiştiren, Anadolu Lisesi öğrencilerimizi yükseköğretime kazandıran başarılı bir eğitim kurumu olmaktır.
Saatler
Ders Başlama saati sabah 8.30´dur. Öğle arası 12.30-13.30 ve öğleden sonraki dersler ise 13.30-15.50 saatleri arasındadır. Son ders çıkışı ise 15.50´dir.
Metro Ethernet
Birinci Yabancı Dil; İngilizce, İkinci Yabancı Dil; Almanca
Ulaşım
İlçemiz Kastamonu-İnebolu güzergahında bulunmaktadır. Bu nedenle ilçemizden Ağlı-Azdavay-Küre-İnebolu´ya giden tüm araçlar geçmektedir. Her yarım saatte bir ilçemizden hem Kastamonu yönüne hem de İnebolu istikametine araçlar hareket etmektedir.
İlçemizin memur servisi bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta ve il merkezine 32 km mesafede bulunmaktadır.